Wauw, wat is het de afgelopen dagen mooi weer geweest! Eindelijk kon al die zomerkleding uit de kast en was het tijd om flink veel ‚sunscreen, always sunscreen’ te gebruiken. Mijn zonnebril draaide overuren en ik heb eindelijk een lichtbruin tintje op mijn gezicht. Lekker warm weer is fijn om buiten door te brengen en iets minder fijn om binnen, achter de computer of op kantoor door te brengen. Gelukkig was het daar veelal wel gezellig én konden we, na ons werk, tot laat in de avond genieten van de warmte. In deze Potje Meekijken blog laten we je zien hoe onze afgelopen week (ma t/m vrij) eruit zag.

♥ Maandag

Scarlet start de dag in de zon met een heerlijk bakje muesli met aardbeien en ik kreeg ik op mijn werk een hele lekkere traktatie van een klant met een lieve golden retriever. Zelfgebakken American cookies! Het was verder flink warm, maar gelukkig kon ik tijdens het werken door af en toe even naar buiten om het zonnetje te groeten.

potje meekijken 3

Eenmaal weer thuis, waar Scarlet de hele dag had gewerkt, gingen we bezig met het maken van onze video voor Femme. Het leek ons leuk om een keertje een DIY te maken. We zijn helaas niet zo goed in creatief bezig zijn, maar deze keer leek het ons wel lachen. Hangende potten wilden we namelijk maken. Hiervoor hadden we wat spulletjes nodig en daarom gingen we eerst even naar Praxis. Hier kochten we touw en een paar haken.

potje meekijken 3

Hierna zijn we druk bezig gegaan met filmen. In eerste instantie ging het helemaal mis, want we hadden veel te dik touw gebruikt dat voortdurend in elkaar vast zat. Dit betekende dat we na 20 minuten weer opnieuw konden beginnen LOL.

potje meekijken 3

♥ Dinsdag

Vandaag is Scarlet een dagje vrij en ga ik weer naar mijn werk. Scarlet gaat aan de slag voor onze blog. Ze besluit een zomerse blog te maken met wat spulletjes die ze kocht bij Xenos. Heel leuk! Onze witte vloer is trouwens ideaal voor het maken van foto’s. We kunnen gewoon alles op de grond fotograferen.

potje meekijken 3

‘s middags zette Scarlet voor Sjors het kinderbadje op zodat hij hier eventueel in kon als hij het te warm kreeg. Ook maakte ze ijsballen voor hem. Hier kon hij lekker mee spelen en kreeg hij het gelijk wat minder heet door.

potje meekijken 3

Als ik ’s avonds thuiskom gaan we naar een bos om wat laatste beelden op te nemen voor de video van de dag erop. Ja ja, planning… De zon stond mooi laag en het was echt genieten in het bos

potje meekijken 3

Hierna monteren we samen de video voor Femme. Tijdens het monteren hoor ik dat de lieve praktijk kat Felix, die – zeker in winter – altijd naast me op de balie zit, overleden is. Twee weken geleden zat hij nog in onze potje meekijken blog, en nu is hij dood, geschept door een auto. Felix is zo’ 6 jaar geleden komen aanlopen bij de praktijk en nooit meer weggegaan. Het was zo’n ontzettend leuk beestje. Ik kan nauwelijks geloven dat hij er nu door 1 stomme auto niet meer is. Ik heb die avond flink veel verdriet hierom.

potje meekijken 3

♥ Woensdag

Vandaag ga ik aan de slag voor onze blog. Scarlet gaat naar haar werk in Leiden. Het is vandaag echt extreem warm! Ook in de trein is het nauwelijks uit te houden, zeker als de airco het niet goed doet.

potje meekijken 3

Terwijl ik druk aan het bloggen ben, word er een pakketje bezorgd. Ik denk altijd dat het voor de buren is als er iets voor ons bezorgd wordt. Het is pakket met hele toffe en bijzondere kleding items uit China. Binnenkort kan je hierover meer lezen op onze blog.

potje meekijken 3

Sneak preview! Toen Scarlet thuiskwam moest ze wat items aantrekken. Deze legging vond ik echt te grappig!

potje meekijken 3

‘s Avonds gingen we naar Enzo en Dee. Ze hadden ons uitgenodigd voor een barbecue. Het was enorm lekker weer en het was erg gezellig! Enzo was super lief voor Sjors en Dee was super lief voor ons 😉 Ze had allemaal vegetarische dingen voor ons klaargemaakt. Echt een geslaagde avond! In de vlog van Enzo zie je alle beelden.

enzo knol  en dee

♥ Donderdag

Weer een flink warme dag. Ik lunch op mijn werk lekker buiten in de zon. Het is alleen zo warm, dat mijn kaas ter plekke smelt op mijn boterham!

potje meekijken 3

Thuis eet Scarlet een witte mini Magnum tijdens het werken en drinkt ze de hele dag door citroen water uit haar nieuwe fruit infuser. Sjors gaat tussendoor lekker zwemmen en ligt verder wat versloomd door de warmte in zijn mandje.

potje meekijken 3

‘s Avonds maakt Scarlet lekker noodles met groente en saus. We kunnen lekker buiten in de tuin eten. We hebben een fijne, rustige avond.

potje meekijken 3

♥ Vrijdag

Vrijdag werkt Scarlet de hele dag in Leiden. Hier is het ook op kantoor vrij warm, maar wel goed te doen. Ze heeft een gezellig dagje en eet met haar collega’s tussendoor ijsjes. Altijd fijn.

potje meekijken 3

Opnieuw werd een collega van Scarlet, Sandra, aangevallen door een meeuw. Ze was met een stoel op haar hoofd het dakterras op gegaan, maar dat mocht niet baten..

potje meekijken 3

Ik draag vandaag Scarlet haar nieuwe schoenen. Zo handig dat we dezelfde maat hebben. Ik zag ze in de woonkamer staan; als Scarlet iets nieuws koopt stelt ze het altijd de eerste paar dagen tentoon, haha. Ze zijn van Bershka en ze zitten heel fijn!

schoenen bershka

Sjors gaat vandaag mee naar mijn werk. Hij ligt lekker samen met de hond van de dierenarts in de tuin. Ze liggen door de warmte beiden voor pampus. Ik ga ‚s middags met Sjors zwemmen. Het is superdruk bij de plas. Overal zwemmen mensen én honden.

potje meekijken 3

‘s avonds gaan we nog even bij een vriendin langs om wat te drinken én we kopen een speciaal hondenijsje voor Sjors. Oh ja, dit is poes na een hele week warm weer.

potje meekijken 3

…en toen was het alweer weekend! Ons weekend in nergens minder dan GRONINGEN kan je aankomende vrijdag zien in onze weekend vlog!

Liefs, Joyce ♥