Advertisement

Iedere vrijdag laten we je in een vlog zien wat we het afgelopen weekend hebben gedaan. Soms zie je Poes dan weleens langskomen, maar over het algemeen zie je vrij weinig van haar. Wat doet Poes eigenlijk op een dag? In deze blog deelt poes haar week door middel van foto’s. Dit is de plog van Poes. Ze is niet zo heel dol op de camera. Een goede foto van haar maken is hierdoor een flinke klus. Poes doet vanaf deze maandag ook mee aan de 21 dagen test van Purina. Weet je niet wat dit is, lees dan even onze vorige blog over Poes. In deze plog deelt Poes in ieder geval ook haar ervaring met haar nieuwe brokjes.

Maandag: Oh No It’s Monday
Goeiemorgen, ….of eigenlijk helemaal niet goed, want ik heb nog helemaal geen zin in een nieuwe week. Dit betekent namelijk dat het een stuk minder gezellig is hier in huis. Er is weinig leven. Eéntje zit de hele dag achter de computer en die ander is gewoon weg. Sjors verveelt zich dan ook en wil dan voortdurend met me spelen, maar daar heb ik helemaal geen zin in. Ik ben te oud voor zijn kleuterspelletjes.

de plog van poes

Nadat ik nog een flinke tijd in bed heb gehangen door opstartproblemen, ben ik dan eindelijk maar naar beneden gegaan. Daar zat die ene op de bank achter haar laptop. Ik heb haar een flinke tijd zo aangestaard in de hoop dat ik er wat beweging in zou kunnen krijgen, maar helaas tevergeefs.

Plog van poes

Dinsdag: Tijd voor de buitenboel
Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor de buitenboel. Ik was in de ochtend even een ommetje gaan wandelen en toen ik terug kwam werd de deur niet open gedaan. Zo irritant vind ik dat! Ik heb wel een kwartier met mijn voorpoten op het raam staan bonken alvorens die ene eindelijk de deur open deed.

poes maakt ramen vies

Ik was er voor die dag toen wel weer flink klaar mee. Ik ben naar boven gegaan en ben daar in de mand van Sjors gaan liggen. Hij heeft een idioot luxe maand, veel te luxe voor hem. Ik ben een stuk ouder dan hem en heb een veel kleinere mand. Dat slaat nergens op.

Plog van poes

Woensdag: Laat me erin
Vandaag probeerde ik het via een andere weg. Ik was weer een ommetje gaan wandelen in de ochtend en probeerde dit keer via de voordeur naar binnen te komen. Dit keer had ik meer geluk, want de deur werd na een paar minuten al open gedaan. Ik had flinke honger dus het had ook niet langer moeten duren.

Plog van poes

Ik heb sinds een paar dagen ineens andere brokjes. Geen idee waarom, maar ik vind het helemaal niet erg. Ze zijn goed te eten. Ik krijg er misschien zelfs wat meer energie van. Ik hoop dat het ook helpt om mijn haren sneller te laten groeien, want ik ben die korte coupe echt goed zat.

purina poes

Donderdag: Wakker worden!
Vandaag schijnt de zon. Ik heb zin in de dag, maar de rest hier in huis schiet minder op. Op het nachtkastje naast het bed wacht ik totdat iedereen wakker wordt. Als ik nou heel hard staar worden ze misschien wel wakker.

Plog van poesNu iedereen wakker is kan ik lekker voor het raam in het zonnetje ontbijten. Die zak Purina ONE bevalt me prima. De brokjes zijn minstens net zo lekker als mijn vorige brokken en ik voel me er lekker fit bij. Nog even ontbijten en dan ga ik lekker de hele dag door de tuinen van de buurt wandelen. Ik heb er zin in!

de plog van poes

Vrijdag: Indrinken voor het weekend
YAYYY! Het is bijna weeeeeeekend! Tijd om alvast lekker in te gaan drinken. Ik doe dat het liefst met fris en vers water direct van de tap. Soms gaat dat ding wat te hard en dan is mijn hele hoofd ook nat.

de plog van poes

Zaterdag: Beetje laat thuis
vrijdagnacht ben ik op stap geweest. Ik was vanmorgen pas om 7 uur thuis. Oeps…

Plog van poesIk stink enorm en moet dus thuis verplicht in bad. Ik heb daar helemaal geen zin. Het enigste wat ik wil is eten en slapen!

Plog van poesNadat ik in bad ben geweest kon ik eindelijk eten.

Plog van poes

Zondag: Pyjamadag ♥
Vandaag doe ik helemaal niks! Ik ben nog flink moe van het stappen en blijf dus lekker de hele dag in bed liggen.

poes slapen

Zo, dat was mijn plog. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn weekje te zien.

Liefs, Poes ♥

In samenwerking met Purina