Een van onze grootste hobby’s is fotograferen. We fotograferen natuurlijk veel voor onze website, maar ook privé vinden we het leuk om mooie herinneringen en momenten vast te leggen. Onze computer en harde schijven staan dan ook overvol met allerlei foto’s die we door de jaren heen hebben gemaakt. Grappige foto’s, aparte foto’s, mooie foto’s en foto’s met een verhaal. Omdat we het zonde vinden om de foto’s nooit meer te gebruiken, pikken we er soms één of meerdere uit om er iets leuks en creatiefs mee te doen.

c'est la vieZo hangt er een hele grote foto in een prachtige lijst van onze vorige hond Bob in ons huis en hebben we pas geleden een grappige foto van Sjors zijn kont tot posterformaat uitvergroot en opgehangen in onze woonkamer. Niet iets wat de meeste mensen zouden ophangen, maar wij zijn dan ook niet zo van de standaard IKEA lijsten. Niets mis mee hoor, maar wij vinden het leuker om zelf iets te creëren met een achterliggende betekenis. Op het moment dat we een mooie foto van Sjors wilden maken, liep hij net weg. Het staat dan ook voor het feit dat het leven niet perfect is en niet altijd loopt zoals je zou willen. “C’est La Vie”.

Om je foto’s tot leven te brengen en tastbaar te maken bestaan er allerlei websites met hele leuke en creatieve opties. Een daarvan is CEWE fotoservice. Vorige jaar hebben zij zo’n 2.37 biljoen foto’s geprint! Dat zijn er echt bizar veel. Je kan het zo gek niet bedenken of deze website kan het maken met jouw foto’s. Van mooie fotoboeken tot verschillende soorten wanddecoraties, foto cadeaus, toffe kalenders en wenskaarten. Erg leuk voor jezelf, maar je kan er natuurlijk ook een origineel cadeau mee maken voor iemand.

notitieboekjes ik vrouw van jouZelf maken we altijd veelvuldig gebruik van notitieboekjes. Hier schrijven we al onze ideeën in voor ik Vrouw van Jou. Ik ben zelf nogal een zeef, dus een notitieboekje is voor mij echt een must. Het is makkelijk mee te nemen en wanneer er weer eens een lampje boven mijn hoofd aanspringt, kan ik het direct opschrijven. We hebben er tientallen in huis liggen in verschillende formaten, kleuren en design. Hoe tof zou het dan ook zijn om een eigen notitieboekje te ontwerpen? In samenwerking met CEWE mochten we er één ontwerpen en vervolgens 4 hiervan weggeven!

Ook hebben we eindelijk onze eigen visitekaartjes ontworpen. Erg simpel om te maken en het resultaat is heel tof geworden, al zeg ik het zelf. Wil jij een notitieboekje winnen met een visitekaartje en persoonlijk bericht van ons, deel het bericht op onze Facebook pagina over deze blog dan even openbaar (anders kunnen wij niet zien dat het hebt gedeeld) op Facebook en wie weet ontvang je binnenkort dan een berichtje van ons!

notitieboekjes ik vrouw van jouBen je benieuwd naar de producten van CEWE en wil je zelf iets leuks ontwerpen? Neem dan eens een kijkje op de website.

liefs joyce