De afgelopen 10 maanden hebben we in totaal ongeveer 40 blogs geschreven over onze kinderwens en weg naar een kindje. Helaas heeft dit tot dusver tot niets geleid. We denken nu samen, zonder alles hierover online te delen, hoe we verder willen. Totdat we hebben besloten hoe we verder gaan, zullen we dus helaas met minder regelmaat updates over dit onderwerp plaatsen. We hopen dat je hier begrip voor hebt én dat je het alsnog leuk vindt om op onze blog een kijkje te komen nemen. Vandaag nemen we je in een nieuwe blog mee door onze week heen.

We plaatsen natuurlijk iedere vrijdag een weekend vlog, maar er is ook nog een maandag t/m vrijdag. Het leek ons leuk om een aantal van de momenten door de weeks met je te delen in ‘Een potje meekijken’. Is dit iets wat we wat jou betreft vaker mogen doen? Laat het ons dan even weten.

♡ Maandag
Maandagochtend kwam er een televisieploeg van Editie NL over de vloer. Ze hadden Scarlet benaderd in verband met onze blog over okselhaar en de opkomende trend om je okselhaar te laten staan en zelfs te verven. We vonden het beiden wel grappig om hieraan mee te werken en dus nodigden we de ploeg bij ons thuis uit. We deden mee aan een kort interview en hebben erna nog een tijdje doorgepraat met de dame die interviewde en de cameraman, dat was erg gezellig!

door de week met Scarlet & Joyce

Toen zijn de we beiden aan het werk gegaan. Ik ging naar mijn werk in Vianen en Scarlet werkte vanuit huis. Toen ik ‘s avonds weer thuis kwam hebben we snel wat gegeten. Hierna moesten we namelijk onze dinsdagvideo nog opnemen. Omdat we het hele weekend ervoor in Zeeland waren geweest, hadden we er toen geen tijd voor gehad. Het was dus wel even flink stressen, maar omdat we de nodige gekke challenges deden, hebben we wel enorm veel lol gehad. Diezelfde avond hebben we de video direct gemonteerd. Het werd wel een latertje die dag. De uitzending was dinsdag te zien bij Editie NL.

door de week met Scarlet & Joyce

♡ Dinsdag
Vandaag was Scarlet vrij en heb ik van 8 tot 12 gewerkt. Hierna ben ik snel naar huis gegaan, want we gingen de video voor het YouTube kanaal van FEMME maken, die de volgend dag online zou staan. We maakten een video over 10 cliché woontrends. Hiervoor gingen we eerst naar de kringloopwinkel. Ik vind het helemaal niks die winkel, maar Scarlet is er dol op.

door de week met Scarlet & JoyceIn de kringloopwinkel verraste ik Scarlet met deze geweldig grote hond. Hij kostte helaas nog maar liefst 15 euro, anders hadden we hem best mee willen nemen voor Sjors. Van die huge knuffels zijn altijd zo leuk!

door de week met Scarlet & JoyceNa de kringloopwinkel gingen we met de camera verder richting Leenbakker, want waar kan je nou meer woon clichés vinden dan daar?! Ze hadden trouwens ook best veel leuke spulletjes. Zo leuk, dat we er bijna direct iets hadden meegenomen….

door de week met Scarlet & JoyceWe eindigden onze opnames voor de video bij de IKEA. Hier maakten we ook leuke foto’s voor de blog: Wat we doen in de IKEA. Het hele restaurant was vernieuwd en het zag er zo goed uit, dat we maar zijn blijven eten. Erg lekker was het, een stuk beter dan het eten voor de vernieuwing.

door de week met Scarlet & Joyce

♡ Woensdag
Woensdag was ik een dagje vrij en ging ik lekker met de auto naar mijn moeder in Almelo. Het was heerlijk weer. Het is wel een pittig stukje rijden, dus ik had snoep en chocolade meegenomen om in de auto te eten. Muziekje aan en karren maar.

door de week met Scarlet & JoyceEenmaal in Almelo ben ik samen met mijn moeder naar naar een aantal leuke woonwinkels geweest. Daar kwam ik ook dit schattige kalfje en varken tegen. Zo grappig. Je zou er bijna eentje in je woonkamer neerzetten.

door de week met Scarlet & JoyceTegen de avond ben ik samen met mijn moeder naar de Griek geweest. Daar ontmoette ik ook nog een hele lieve fan van ons YouTube kanaal. Ik ben even met haar op de foto geweest. Heel bijzonder! Bij de Griek at ik een hele lekkere vegetarische moussaka.

door de week met Scarlet & JoyceOndertussen stuurde Scarlet me deze foto’s via Whatsapp. Zij had de hele dag gewerkt in Leiden en zat in de trein terug naar huis, toen ze ontdekte dat de uitzending waarin wij geïnterviewd werden voor EditieNL op de homepage van RTL gemist stond. Ze hadden een still genomen uit onze foute okselhaar verven video als afbeelding van de uitzending. Ik moest hier wel hard om lachen.

door de week met Scarlet & Joyce

Toen Scarlet thuis was heeft ze lekker makkelijk een kant-en-klaar maaltijd voor zichzelf gehaald, met zalm ofcourse… Op de bank met een Mexicaans biertje en de nodige leuke reisvlogs heeft zij relaxed haar avondje doorgebracht.

door de week met Scarlet & Joyce

♡ Donderdag
Vandaag moesten Scarlet en ik beiden weer werken. Scarlet werkte vanuit huis. Op mijn werk hebben we een hele lieve praktijkkater. Die zit de helft van de tijd gezellig bij ons binnen op de balie. Felix heet de kat en het is echt een geweldig leuk beest. Toen ik even iets van onder de balie moest oprapen, keek hij zo grappig naar me, dat ik maar even een foto heb genomen.

door de week met Scarlet & JoyceScarlet werkte de hele dag thuis. Sjors vindt dat gezellig, maar hij vindt het nóg gezelliger als hij naast haar op de bank kan liggen. Dat slaat eigenlijk helemaal nergens op, want daar is hij veel te groot voor, maar toch doet hij het. Hier zie je hoe hij dan naast Scarlet op de bank ligt. Ze heeft uiteindelijk maar een kussentje achter hem neergelegd zodat hij er niet af viel.

door de week met Scarlet & JoyceToen ik thuiskwam moest ik voor foto’s voor een nieuwe blog even op zoek naar een verkeersbord dat we ooit ‘gevonden’ hebben in Almelo. Het lag ergens ver achterin onze schuur. Ik vind het nog steeds zo grappig dat we dit bordje bij ons thuis hebben. Daar moeten we echt nog een keer iets geks mee gaan doen in een video.

door de week met Scarlet & Joyce

♡ Vrijdag
Vandaag werkt Scarlet een extra dagje vanuit huis. Ik heb de ochtend gewerkt en ben ‘s middags vrij. Dit betekent dat ik ‘s middags lekker vanaf de bank kan werken aan onze blog. Sandra, een collega van Scarlet werkte ook bij ons. Zij had haar mopshondje mee, waardoor Sjors ook een maatje had om mee te spelen. Heel gezellig. Ik weet ook niet helemaal waarom ze hier allebei op de bank zitten, want dat hebben wij ze natuurlijk niet geleerd…

door de week met Scarlet & JoyceTegen het einde van de middag heb ik samen met Scarlet lekker een bak fruit gekocht in de stad. Soms heb je daar gewoon even heel veel zin in. Scarlet is dol op de ananas en ik op de aardbeien. Hierna kreeg ik superlast van mijn voeten. Ik droeg deze nog flink nieuwe schoenen, maar had binnen no-time al blaren op mijn moeten. Daarom heb ik een deel van onze wandeling maar gewoon op één blote voet gelopen.

potje meekijken

‘s Avonds zijn we gezellig naar het bos gegaan om met Sjors te spelen. Hij is helemaal gek op zijn nieuwe stekelbal en speelt hier het liefst de hele dag mee. Hierna aten we o’n beetje ons lievelingseten: aardappelkroketjes met een vegetarische schijf en groente. Een heel fijne maaltijd om het weekend mee in te luiden!

potje meekijken

Wat we dit weekend allemaal hebben gedaan, zie je vrijdag in onze weekend vlog.
We zijn benieuwd hoe je dit potje meekijken vond ♥ Let us know

liefs joyce en scarlet