We dachten dat we een rustig en niet al te spectaculair weekend aan het houden waren, maar daar kwam verandering in toen er plots een vrouw op het perron in elkaar zakte en zo blauw zag, dat ze elk moment haar laatste adem kon uitblazen. Joyce schoot te hulp, terwijl de ontzettende trage ambulance 20 minuten op zich liet wachten.

Een poosje geleden plaatsten we een foto op IG met twee verschillende vloeren. De meningen waren verdeeld, maar na lang discussiëren hebben we eindelijk een keuze gemaakt in vloerkleur. Bij stukjes en beetjes zijn we onze bovenverdieping aan het renoveren en nu is het dan eindelijk tijd voor een vloer make-over. Voordat ze aan de slag kunnen moeten we alleen nog een hoop kasten en spullen versjouwen, wat uiteraard de nodige rommel oplevert. Ben jij benieuwd welke kleur het uiteindelijk is geworden? Bekijk dan onze nieuwe vlog!

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=8R9yXU4NeA8″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet