Onder onze vlogs werd een aantal keer gevraagd naar onze bikini’s: Waar hebben we die gekocht? Tijd voor een blogje over onze bikini’s die we net voordat we naar Curaçao gingen hebben gekocht. Sterker nog, ik kocht mijn bikini een uurtje voordat we gingen vliegen op Schiphol! Joyce en ik kozen beiden voor een blauw met witte bikini met streepjes. Streepjes zijn op dit moment helemaal hip, maar zijn tegelijkertijd tijdloos en staan veelal iedereen wel.

Ik sluit deze blog af met een kleine selectie aan bikini’s die op dit moment in de winkels verkrijgbaar zijn en ik erg leuk vind. Hopelijk is het hier in Nederland ook snel lekker warm weer zodat we met z’n allen kunnen genieten van zon, strand en heel veel ijsjes ♥

♡ Scarlet haar bikini
Zoals ik in de inleiding al schreef kocht ik mijn bikini een uurtje voor onze vlucht naar Curaçao op Schiphol. We liepen voordat we door de douane gingen nog even de H&M binnen. Eigenlijk wilde ik helemaal niets kopen, want de vakantie was al duur genoeg. Maar ja, zoals altijd wanneer ik niets wil kopen, zag ik ook deze keer allemaal spulletjes die ik graag wilde hebben, waaronder een supermooie bikini.

bikini scarlet

Aan de ene kant is de bikini heel eenvoudig, hij heeft geen drukke print, roesjes of bijzonder stofje, enkel een simpele blauwe streep. Wat de bikini daarentegen apart maakt is de bikinitop die afgezet is met mooie donkere, glinsterende stenen. Ik was direct verkocht toen ik deze in de H&M zag hangen.

bikini's curacao

Omdat ik in het bezit ben van twee mierentietjes, vind ik het prettig dat de bikinitop een beetje gevoerd/padded is (ja, dat zou je niet denken als je de foto’s ziet ;)). De bandeaubikinitop heeft dus een kralenborduursel voor en strikbandjes met kralen aan de uiteinden in de nek en een metalen sluiting achter.

verbrand bikiniBij de bandeaubikinitop  heb ik gekozen voor een eenvoudig broekje, met aan de zijkanten koortjes die je kunt strikken. Dit is het broekje dat er in de H&M op Schiphol bijzat. In de webshop van H&M bieden ze echter ook een bijpassend broekje aan met dezelfde kraaltjes als de bandeaubikinitop, aan de zijkanten van het broekje, ook heel mooi!

Onze bikini's curacaoDe bandeaubikinitop kostte 19,90 euro en het broekje 12,99 euro.

♡ Joyce haar bikini

Joyce kocht haar bikini een dag voordat we naar Curaçao vertrokken bij C&A. Heel grappig, want we hadden niet verwacht hier een leuke bikini te vinden. Ze hebben daar soms best leuke items! Ikzelf heb er diezelfde dag ook een mooi, goedkoop kort spijkerbroekje gekocht. In tegenstelling tot mijn bikini die wit is met blauwe strepen, is de bikini van Joyce blauw met witte strepen. We matchen hierdoor heel leuk!

Onze bikini's curacaoEen paar jaar geleden had Joyce nog veel moeite met het vinden van een leuke bikini omdat ze cupmaatje E/F had. Je komt dan al snel uit bij de saaie, zwarte bikini’s. Nu ze een borstverkleining heeft ondergaan kan ze ineens overal bikini’s shoppen.

leguaanDe bikinitop heeft beugels en verstelbare bandjes en kostte slechts 12,90 euro. Hij zit precies goed, is eenvoudig en toch heel stijlvol. Het bijpassende bikinibroekje kostte 9,90 euro.

Onze bikini's curacao
Tenslotte laat ik nog een aantal bikini’s en badpakken zien die we ook erg tof vinden en die nu te koop zijn. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke bikini, ga dan eens kijken bij H&M, C&A of River Island.

onze bikini's
Liefs, Scarlet