Leuk dat je weer kijkt naar onze Curaçao vlog! We zijn aanbeland bij dag 5 en vandaag gaan we onder andere even gezellig Willemstad in. Tijdens de rit ernaartoe rijden we langs een leuke kokosnoot kraam, waar we even besluiten te stoppen. Achter het kraampje staat een mannetje met een gigantisch kapmes. Hiermee hakt hij een stuk van de kokosnoot af zodat je er vervolgens met een rietje uit kunt drinken.

Zodra de kokosnoot leeg is kan je hem helemaal open laten hakken zodat je de kokos zelf ook nog kunt opeten. Of dat nou helemaal zo smaakt zoals we hadden verwacht?….

In Willemstad lopen we gezellig een beetje door de straatjes op zoek naar wat leuke winkeltjes. We komen hier een nieuw leuk en hip winkeltje tegen a la Primark. Iets wat we niet hadden verwacht, want naast de Zara en nog wat andere duurdere merkkleding winkels is er niet heel veel keuze in hippe winkels zoals we die hier in Nederland kennen.

Tijdens onze tocht door Willemstad werden we zelfs herkend door twee leuke meiden. Zij wonen beiden in Curaçao en kijken onze vlogs, hoe leuk! Aan het einde van de middag hebben we toch wel trek gekregen en besluiten daarom een hapje te gaan eten bij de Gouverneur. Dit is een leuk en bekend restaurant in Willemstad met een mooi uitzicht.

Op de terugweg richting ons hotel rijden we langs een dierenwinkel. Ik ben altijd een beetje benieuwd hoe die er in andere landen uitzien en wat ze er dan allemaal verkopen. Gezien de zwerfdieren op straat had ik niet helemaal verwacht dat ik dieren zou aantreffen in hokjes. Puppy’s en kittens van zo’n twee maand oud werden er verkocht. Vreselijk om te zien hoe twee katjes in een soort van aquarium achtige bak zitten en twee pups in een hokje zonder speeltje of aandacht. Bekijk dit en de rest van ons avontuur op dag 5 in onze nieuwe vlog!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=QF7dZFS8bso#t=30″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥