En dan zitten we alweer op dag 4! De dagen lijken zo snel voorbij te gaan. Dit is met vakanties volgens mij altijd zo, maar in Curaçao gaat de zon ook nog eens erg snel onder. Om half 7 is hij al helemaal weg, terwijl we hier in Nederland juist net weer wat langer licht hebben en de zon pas rond half 9 onder gaat. Desondanks hebben we niet minder genoten van de dag en genieten we alleen maar meer van de tijd tot het weer donker wordt. Vandaag gaan we er lekker op uit om tussen het chillen door een heel klein beetje te werken voor onze blog. We gaan met de camera op pad om foto’s te maken en wat dingetjes te filmen.

Voordat we vertrekken gaan we eerst nog even richting het zwembad. Het is heerlijk wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, je zo naar het zwembad kunt lopen om een lekkere duik te nemen. We schrikken ons echter dood wanneer er ineens een grote enge krab ons komt vergezellen.

Dan is het tijd om ons klaar te maken en op pad te gaan. We rijden eerst naar westpunt en rijden vanaf daar langs allerlei mooie stranden en leuke plekjes, langzaam weer richting hotel. Onze eerste stop is het prachtige strand, de grote knip. We ontmoeten daar een hele leuke en vrolijke jongen. Ik zou hem zo meenemen naar Nederland!

Op onze weg terug laten we nog veel meer mooie stranden en plekjes zien. Zo worden we op straat omringd door een grote groep geiten en spotten we in de zee bij het strand Cas Abou een reuzenmanta. Dit en meer zie je in onze nieuwe tropische vlog!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=a3AFOzenYoM” width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal
Tot morgen!

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥