Toen we afgelopen weekend even bij de Hema langs gingen om wat handige notitieboekjes en een planner te kopen voor onze blog en ons YouTube kanaal, kwamen we een flinke stelling tegen met allemaal super zomerse spulletjes. Er was zoveel leuks, dat we bijna alles wel mee naar huis wilden nemen. Het geeft je namelijk direct zo’n fijn zomers gevoel! We besloten niet alles, maar wel een paar spulletjes te kopen. Deze delen we in deze blog graag met je.

Allereerst kochten we deze grappige ananas waarmee je ijsblokjes kunt maken. Hoe leuk is het om jezelf of iemand anders een glas sap te geven met hierin een paar ananasjes van ijs. Zo zomers en origineel! De ananas kostte trouwens maar 1 euro. We hebben hem al getest en de ijsblokjes in de vorm van een ananas komen ook prima uit het vormpje.

zomerse spulletjes van HemaDaarnaast kochten we ook een doosje met zomerse rietjes. Deze kochten we o.a. omdat ze perfect bij de glazen potjes pasten die we kochten. Ze hebben een mooie turquoise kleur en zijn van papier. Heel eenvoudig, maar het geeft echt een leuk extra’s aan je glas met sap. De rietjes waren voor een doosje 2 euro.

zomerse spulletjes van HemaWaar ik het meest enthousiast over was, is de shaker. Deze leek me superhandig om te gebruiken voor water met een natuurlijk smaakje. Ik maak graag water met citroen erin, maar vergeet het soms omdat ik het zo’n werk vind. Met deze glazen kan is het eenvoudig om gewoon wat extra water met citroen – en op aanraden van Scarlet met extra munt – te maken.

Toen we afgelopen weekend even bij de Hema langs gingen om wat handige notitieboekjes en een planner te kopen voor onze blog en ons YouTube kanaal, kwamen we een flinke stelling tegen met allemaal super zomerse spulletjes. Het probleem van het schenken – alle citroenschijfjes en munt dondert mee het glas in – is met deze kan ook opgelost want hij heeft als dop een soort zeefje. Tenslotte vond ik het ook gewoon een hele mooie glazen kan.

zomerse spulletjes van HemaNatuurlijk heb ik ook twee bijpassende ‘jars’ gekocht. De kleur van de deksels van deze potjes vond ik zo leuk! De rietjes die ik heb gekocht passen hier ook perfect bij.

Toen we afgelopen weekend even bij de Hema langs gingen om wat handige notitieboekjes en een planner te kopen voor onze blog en ons YouTube kanaal, kwamen we een flinke stelling tegen met allemaal super zomerse spulletjes. Er zit geen oor aan deze glazen, maar zonder oor kan je er natuurlijk ook prima uit drinken. Wil je ze liever met oor, dan heeft Hema deze ook én je zou een kijkje hiervoor kunnen nemen bij Xenos.

zomerse spulletjes van HemaNatuurlijk ben ik in mijn enthousiasme voor deze nieuwe aankopen direct wat smaakwater gaan bereiden. Ik heb een zooitje citroenen in schijfjes gesneden en een paar takjes munt afgebroken.

Toen we afgelopen weekend even bij de Hema langs gingen om wat handige notitieboekjes en een planner te kopen voor onze blog en ons YouTube kanaal, kwamen we een flinke stelling tegen met allemaal super zomerse spulletjes. Voor de liefhebbers zit er bij de shaker ook een recept voor tequila sunrise: 40 ml tequila + 200 ml sinaasappelsap + 15 ml limonadesiroop + een schijfje sinaasappel ter decoratie.

zomerse spulletjes van HemaRietjes erin en genieten maar ♥

Liefs, Joyce