Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe video. In deze video laten we onze tatoeages zien. Joyce zoekt contact met een tattoo shop over de prijs van een kleine tatoeage op haar rug en ze laat er eentje zetten op haar enkel. Dat gaat alleen niet helemaal zoals ze zou willen… Tenslotte vertelt Joyce over haar vier tatoeages en ik over mijn nog veel grotere aantal tatoeages (ben de tel kwijt). We geven in de video ook even snel nog een aantal handige tips met dingen die je niet moet vergeten als je van plan bent om een tatoeage te laten zetten. We hopen dat je de video weer leuk vindt! Laat ons gerust weten waar jij volgende week een video over zou willen zien.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=_zIlSVjmDFw” width=”100%” height=”350″][/videos]

Volg ons via YouTube, Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet