Toen Joyce en ik afgelopen zondag een dagje in Den Haag waren kwamen we bij Pull & Bear dit geweldige shirt tegen. Geweldig omdat het één van de weinige shirts is waar een liefdesafbeelding met tekst opstaat voor twee vrouwen. Je kunt honderden shirts komen met ‘Boyfriend etc’ erop, maar tot dusver maar eentje met de liefde tussen twee vrouwen. Het shirt kostte 15,99 en na het gepast te hebben in het hokje, besloot ik het voor Joyce te kopen. Ik vond het haar heel mooi staan én zo’n origineel tikkeltje lesbisch shirt van Pull & Bear kon ik ook gewoon niet laten liggen.

lesbisch shirt Pull & Bear

Zoals je hierboven kunt zien staat er in eenvoudige letters ‘We are perfect for eachother’ op het shirt. Hierboven staat een afbeelding in vintage stijl van de hoofden van twee vrouwen met bruin haar die op de grond liggen. Een beetje jammer natuurlijk dat één van de twee vrouwen niet blond was, maar hé, je kunt niet alles in één keer hebben.

lesbisch shirt

lesbisch shirt Pull & Bear

lesbisch shirt Pull & Bear

Het shirt heeft een gemiddeld strakke hals, waardoor je hem eventueel een beetje scheef kunt hangen. Het is een ruimvallen ‘breed’ shirt dat dus ook van onder wijd zit. Je kunt het eventueel nét in je broek doen, want daar is hij precies lang genoeg voor. De stof is zacht en een beetje stretchy.

lesbisch shirt Pull & Bear

lesbisch shirt Pull & Bear

We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst, simpelweg omdat het een mooi shirt is met een toffe en voor kledingmerken originele boodschap. Je kunt het shirt trouwens ook prima aan je beste vriendin geven, zonder dat je daarvoor lesbisch hoeft te zijn.

lesbisch shirt
Hij ligt nu overal in de winkels van Pull & Bear en hier in hun webshop.