We verblijven deze vakantie in het Papagayo Beach Hotel in Jan Thiel. We hadden een mooie zeezicht kamer geboekt, maar kregen bij aankomst een kamer met parkeerzicht. Na wat overleg kregen we gelukkig een nieuwe kamer toegewezen met prachtig uitzicht. Uitgeslapen en uitgerust van de lange reis, kan de vakantie dan echt gaan beginnen. Tijd om alle spullen uit te pakken en de kamer een beetje in orde te maken voor de komende dagen. Scarlet geeft jullie een room tour en dan duiken we het zwembad in.

Op de een of andere manier voelt het ook een beetje gek om met zijn tweetjes op Curaçao te zijn. De vorige keren dat we hier waren gingen we op bezoek bij Scarlet haar vader en stiefmoeder, die regelmatig in Curaçao zijn te vinden. We verbleven dan bij hen in een super luxe grote villa. Het is gek om nu niet daar te zitten, samen met hen aan de lange ontbijttafel, om vervolgens een duik in het mooie privé zwembad op het dek te maken. Er liggen daar hele mooie herinneringen en daarom besluiten we er stiekem even een kijkje te nemen wanneer blijkt dat er momenteel niemand aanwezig is.

We hebben besloten vandaag een rustig dagje te houden om even bij te komen en hebben daarnaast ook nog geen auto om ons te verplaatsen over het eiland. We blijven daarom vandaag bij zwembad en slenteren lekker over het mooie Papagayo beach. In het zwembad krijgen we een kleine kennismakingsduik aangeboden van een aardige duikinstructeur, die ons naast duikles ook graag ‘s avonds mee zou willen nemen naar een feestje.

Dit en meer zie je in het tweede deel van onze Curaçao vlog. Veel plezier met kijken en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=6v3RIb-2VLI” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet