Vandaag vonden we het wel weer een keertje tijd voor een outfit post. Afgelopen zondag hadden we beiden een paar nieuwe items aan en besloten we om er maar eens wat foto’s van te maken. In deze blog zie je dus een shitload aan foto’s van onze twee outfits. Natuurlijk hebben we erbij vermeld waar we de items hebben gekocht. De meeste items zijn nu nog te koop, maar sommige zijn wat ouder. Ondanks dat deze niet meer te koop zijn, kunnen ze misschien wel inspireren tot de aankoop of combinatie van een eigen outfit. Vind je het leuk als we dit soort What We Wear blogs vaker plaatsen, laat het ons dan even weten in de reacties.

Champagne en DJ’s
Ik zal beginnen bij de outfit van Scarlet. Ze draagt een stoer, maar toch vrouwelijk leren jasje van LookBookstore. Het jasje is er echt eentje voor de zomer want hij sluit zo nauw aan dat hij dicht niet echt lekker zit. Hij staat wel erg leuk en zit open ook heel fijn.

scarlet hemkes ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primark

Op haar rug draagt ze een tas van Eastpak. Deze tas kregen we laatst toen we bij een event waren van Eastpak. Heel tof om zoiets zomaar te krijgen. We voelden ons zelfs een beetje bezwaard.  Onder de jas draagt Scarlet een trui van New Yorker.

scarlet hemkes ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkDe lichtblauwe Champagne & DJ’s trui is eigenlijk van mij, maar Scarlet draagt hem af en toe ook. Ik kocht hem een weekje geleden voor 15 euro bij New Yorker. Hij is heerlijk zacht en zit daardoor heel lekker. De kleur blauw vond ik heel mooi en de tekst gewoon grappig.scarlet hemkesHet rokje is trouwens van H&M, maar is al wat ouder dus waarschijnlijk niet meer te vinden in de winkel. Gelukkig zijn er honderden van dit type rokjes te vinden, dus mocht je graag een trui op deze manier combineren met een leather look rokje, dan zal je waarschijnlijk snel slagen als je een H&M, Zara of Bershka binnenwandelt.

scarlet hemkes ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkHier zie je de rugtas van Eastpak nog wat beter. Hij heeft een heel tof patroon. De tas is onderdeel van hun nieuwste She Wears animal collectie. Dit is de Silver Spark en deze absoluut stevige tas kost 80 euro. Hij heeft het bekende model van Eastpak en er past dus lekker veel in.

scarlet hemkes ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkScarlet draagt onder haar rokje platform sneakers van Primark. Deze worden aankomende lente en zomer helemaal hip. Het voordeel van deze schoenen is dat ze lekker lopen, fijn zitten én je een stukje langer maken zonder daarvoor op pijnlijke killer heels te hoeven lopen. De platform sneakers kosten 7 euro.

scarlet hemkes ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkOp de zonnebril komt heel vaak de vraag “Waar is die van?” De bril heeft Scarlet ruim een jaar geleden besteld bij Comegetfashion. Ze is er zelf ook helemaal dol op, maar helaas verkopen ze hem nu niet meer in de webshop.

Soukie Smudge
Nu zal ik je mijn outfit laten zien. Ik heb vandaag een eenvoudige, tikkeltje stoere outfit aan. Het shirt met de twee zwarte banen heb ik kort geleden gekocht bij H&M. Het kostte geloof ik 15 euro.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkHet shirt heeft een brede hals waardoor hij soms een beetje over mijn schouder valt. Dat vind ik wel mooi. De zwarte banen zijn trouwens een beetje doorzichtig, wat het ook weer net iets aparter maakt.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkIk heb een tas bij me van Eastpak. Dit is de Soukie Smudge. Een handige draagtas die stevig is en waar lekker veel in past. Ik vind ook dit patroon erg leuk. De hengels zijn van leer en de tas kost 55 euro. Doordat de kleuren best neutraal zijn past hij bijna overal wel bij.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkIk draag schoenen van New Yorker. Ze lijken een klein beetje op Vans. Ze zitten best lekker en kosten maar 15 euro. Ideaal in de lente en de zomer. Je kunt ze overal bij dragen en lopen altijd perfect.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkOp onderstaande foto kan je nog wat beter zien wat het model van het shirt is.
Ook zie je daar hoe de zwarte banen doorschijnen.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkIk draag al wat oudere grijze broek van Coolcat. Ik kom daar eigenlijk nooit meer, maar vroeger kocht ik er weleens broeken samen met Scarlet. Je kunt dit type broeken nu ook heel goed kopen bij H&M. Daar hebben ze hele mooie skinny jeans in verschillende kleuren voor maar 20 euro.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primarkHier zie je mijn tas nog wat beter. Leuk is hij hè? Ik ben er heel blij mee en ga hem zeker vaak gebruiken.

Joyce Everink ikvrouwvanjou outfit eastpak new yorker primark

 Ik ben benieuwd wat je van onze outfits vindt en of er iets bijzit dat jouw smaak is.
Let me know!

liefs joyce