Vandaag hebben we weer een nieuwe video voor je. We zijn dit afgelopen weekend ontzettend druk geweest voor deze video omdat we er echt iets bijzonders van wilden maken. We bestelden een aantal items bij de webshop Come Get Fashion en reden het halve land door naar bijzonder filmlocaties. Nou, die hebben we gevonden! In de video zie je hoe Joyce bijna omver wordt gereden door crossmotoren, hoe ik balanceer op een met graffiti bekladde muur. Je ziet ons bij een prachtig kasteel, op het strand en meer.  We hebben de beelden extra persoonlijk gemaakt door er voor ons waardevolle quotes aan toe te voegen.

Tenslotte hebben we lekker wat geëxperimenteerd op het gebied van de montage van deze video en allerlei toffe filters en effecten uit de kast getrokken. We zijn trots op het eindresultaat en we hopen nog veel van dit soort montages te mogen maken. Tenslotte hopen we natuurlijk helemaal dat jij de video ook leuk vindt om naar te kijken! Wil je kans maken op 100,- shopping money bij Come Get Fashion, lees dan even onder deze video wat je hiervoor kunt doen.

LookBook Comegetfashion

Om kans te maken op 100,- shopping money moet je even de volgende 3 dingen doen:
1. Volg het IG account van Comegetfashion;
2. Volg het IG account van ons;
3. Like onze Facebook pagina & reageer onder de post (of deel de post!) over deze video waarom je wilt winnen ♡
— Deze actie geldt t/m 27 februari 2015, hierna maken we via PB de winnaar bekend —

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden ♥