Sinds we gestart zijn met onze blog hebben we ontzettend veel e-mails ontvangen met leuke, nare, heftige en indrukwekkende verhalen. In veel e-mails stonden ook allerlei vragen in de hoop dat wij er antwoord op hadden. Wekelijks doen we ons best om antwoord te geven op al die e-mails. We vinden het leuk en bijzonder om op deze manier iets te kunnen betekenen. Tegelijkertijd hebben we hierdoor ook gemerkt dat het fijn zou zijn als er een fijne en gezellige online plek zou zijn waar je wanneer je zin hebt je verhaal kwijt kan, gewoon gezellig kan kletsen of lekker mee kan lezen.

Om die reden hebben we zo’n twee weekjes geleden in stilte, want we vonden het ook wel een beetje spannend, een forum gekoppeld aan ik Vrouw van Jou.

forum ik vrouw van jouEen potje kletsen noemen we ons forum. Je kunt er dus gewoon gezellig kletsen met andere meisjes en vrouwen. Het forum van ik Vrouw van Jou is zowel voor lesbiennes als voor vrouwen die biseksueel of heteroseksueel zijn. Er is een uitgebreid gedeelte om met elkaar te kletsen over geaardheid en alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast hebben we een gedeelte gemaakt voor eenvoudige ontspanning Γ©n een gedeelte voor lifestyle, beauty en fashion.

Sinds we ons forum stilletjes gestart zijn hebben zich ruim 80 leden aangemeld en er zijn al bijna 900 berichten geplaatst. Er wordt al uitgebreid gepraat over twijfels rondom geaardheid, de liefde, biseksualiteit, daten en de toekomst. Ook wordt er lekker luchtig gepraat over tatoeages en piercings, kleding, puistjes en make-up. Tenslotte zijn er al een aantal gezellige forumspelletjes gestart.Β  Er heerst dus een fijne sfeer, maar er is nog heel veel meer ruimte voor nieuwe mensen.

forum ik vrouw van jouOok wij zullen zo nu en dan even om de hoek komen kijken. We hopen, als jij dat ook leuk vindt, jou daar dan online te ontmoeten. Je bent in ieder geval van harte welkom op ons forum.

liefs joyce en scarlet