Een paar dagen geleden waren we even in Eindhoven. Gewoon voor de gezelligheid en voor een potje shoppen. We hadden niet zoveel tijd en besloten daarom alleen even naar Sissy Boy te gaan en naar de Primark. Eigenlijk willen we niet zo veel meer naar de Primark gaan omdat we het, na het zien van de documentaires ‘De slag om de klerenwereld’ en ‘Sweatshop, Deadly fashion’, echt niet zo verantwoord vinden om hier te winkelen. Helaas geldt dit voor nog veel meer winkels waaronder H&M en Zara. Het is lastig om nog ergens verantwoord te kunnen winkelen. We gaan daarom nog wel af en toe naar Primark, maar een stuk minder vaak dan vroeger en we kopen ook een stuk minder.

In deze potje shoppen blog laat ik je in ieder geval zien wat we dan wél gekocht hebben…

♥ What’s app emoticons t-shirt
Dit shirt kon ik niet laten liggen. Ik vond het zo grappig en omdat ik dagelijks deze emoticons verstuur, vond ik het wel leuk om dit shirt te hebben. Ik combineer het dan met een netjes jasje op een skinny jeans of in de zomer op een kort spijkerbroekje.

potje shoppen primark

De mouwtjes zijn zo half opgerold, dat vind ik ook wel leuk. Het shirt kostte 8 euro. Op onderstaande foto’s zie je het shirt nog wat beter. Ik miste trouwens wel de drol en het duimpje. Oh en natuurlijk de twee vrouwtjes die naast elkaar staan ♥

Potje shoppen primark

♥ Driekhoek ketting
Ook deze ketting kon ik niet laten liggen. Ik was al heel lang op zoek naar exact deze ketting. Scarlet heeft een eenvoudige ketting met een rondje en ik wilde graag eenzelfde soort met een kleine driehoek.

driehoek ketting potje shoppen primark

Vreemd genoeg kon ik die nergens vinden totdat ik laatst bij Primark liep en er eentje voor maar 2 euro hing. Natuurlijk is de kwaliteit hiervan crappy, maar hij is wel mooi simpel en staat goed.

Potje shoppen primark

♥ Grijze top met zakje
Hierna kwam ik deze stoere top nog tegen. Hij is gemêleerd grijs. Het kleine zakje voorop met gouden randje vond ik erg leuk.

Potje shoppen primarkDe hals is wel wat strak, iets waar ik gewoonlijk niet zo van houd, maar in dit geval stond dat prima. Het shirtje ga ik zeker vaak dragen in de zomer of in de winter onder een net jasje. Het shirt kostte 8 euro.

potje shoppen primark

♥ Geurkaarsen
Ik verbaasde me er steeds over dat zoveel bloggers dit kochten. Wat is er nou zo leuk aan geurkaarsen? Bij Primark hadden ze echter een aantal hele leuke potjes. We besloten er een paar te kopen om eens uit te testen of dit nou zo lekker is.

Potje shoppen primarkDiezelfde avond hebben we er nog eentje in de badkamer gezet terwijl we in bad lagen. Het was de vanille kokos variant en die rook erg lekker. Het kaarsje was tegelijkertijd natuurlijk heel gezellig zo bij het bad.

kaarsen primark

Overdag branden we nu ook wat vaker een kaars in huis. Eigenlijk best gezellig. Ik snap nu dus wat beter waarom zoveel mensen dit kopen. De kleine potjes kostten 1 euro en de grote kaars met drie pitten kostte 4 euro.

♥ Nette flatjes
Tenslotte kocht ik nog een paar eenvoudige, maar nette schoentjes. Ik heb altijd een schoenenprobleem als ik iets nets aan heb, zeker bij een jurkje heb ik te weinig schoenen om uit te kiezen. Deze eenvoudige zwarte schoentjes voor maar 4 euro vond ik daarom erg handig voor erbij.

Potje shoppen primark

En dat waren alweer mijn aankoopjes. Ik ben benieuwd wat je van de spulletjes vindt en of er iets bij zit wat jijzelf wel zou willen hebben…

liefs joyce


Na dit potje shoppen zin om een potje te kletsen? Meld je dan aan op ons forum.