Wanneer ik aan Take That denk, vliegen er bij mij gelijk een aantal geweldige oude nummers door mijn hoofd: “Everything changes but you”, “I want you back, I want you back for gooood” Mijn zus was vroeger helemaal ondersteboven van de band en dat was ook gelijk te zien zodra je haar slaapkamer binnen wandelde. Er hingen grote posters en er ging geen dag voorbij zonder haar hele verzameling aan albums eindeloos plat te draaien.

Ik kon er dan ook niet om heen en begon het zelf ook leuk te vinden. Take That had taken over our house. Stond er geen cd aan, dan keken we wel naar de tour video’s van de band. En wauw, shows geven dat konden ze wel! Ik weet nog goed dat ze in een oude tour video, volgens mij bij het nummer “relight my fire”, in brandweerpakken op kwamen. Het was in ieder geval een heel spektakel.

Relight my fire (2009)

[videos file=”http://youtu.be/40Od45DjCA4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Take That brak in Engeland definitief door met het nummer Could it Be Magic, een cover van Barry Manilow. Deze bereikte de derde plaats in de hitparade. In 1992 bracht de band haar eerste cd uit, Take That & Party. Sinds de jaren 90 heeft Take That meer dan 30 miljoen albums verkocht en voor meer dan 7 miljoen concertbezoekers live gespeeld. De groep was voor het laatst in 2011 in Nederland te bewonderen in de Amsterdam Arena, maar dit jaar komen ze terug naar ons kleine kikkerlandje! Ze zullen op 7 oktober namelijk te zien zijn in de Ziggo Dome.

These Days (2014)

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=I43R3jIFE74″ width=”100%” height=”350″][/videos]

De kaarten gaan eigenlijk pas 30 januari om 09:00 in de verkoop, maar voor alle Ziggo klanten is er nu een speciale aanbieding. Zij kunnen namelijk exclusief vanaf 28 januari 09:00 tot 30 januari 08:59 hun pre-sale kaarten HIER kopen. De prijzen van de kaartjes liggen tussen de 45 en 75 euro.

Ik ga mijn zus eens vragen of ze lekker ouderwets herinneringen wil ophalen en naar het concert wil. En jij? Wat zijn jouw herinneringen aan Take That?

liefs joyce

ziggo