Het is bijna kerst en dat betekent dat we deze keer een speciale kerst video voor je hebben. We hebben erg ons best gedaan op deze videoΒ β™₯ We willen met deze video graag overbrengen dat kerst niet altijd en voor iedereen een feest is, maar dat het belangrijk is om wel altijd hoop te houden. Scarlet en ik hebben ook niet altijd fijne kerstdagen gehad, maar we kunnen nu wel genieten. Deze boodschap en meer hopen we op een bijzondere manier in onze nieuwste video over te brengen.

Daarnaast willen we je natuurlijk hele fijne en gezellige dagen toewensen en hopen we in het nieuwe jaar nog veel toffe video’s voor je te mogen maken!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=WmDkLjxL5Jo” width=”100%” height=”350″][/videos]

Bedankt voor het kijken
& we zijn benieuwd wat je ervan vond!

Liefs, Joyce & Scarlet