Jullie vroegen er al meerdere malen om, en natuurlijk! Na onze video De nadelen van Lesbi zijn, moet er natuurlijk ook een video komen met de voordelen ervan. Naast dat sommige dingen af en toe wat lastiger zijn zonder een handige man in huis, zitten er natuurlijk ook veel voordelen aan het samenwonen van twee vrouwen. Met een beetje mazzel heb je bijvoorbeeld twee keer zoveel kleren, schoenen en sieraden. De voordelen waren soms net wat lastiger leuk uit te beelden, maar hieronder kan je bekijken wat we ervan hebben gemaakt, onze nieuwe sketch over de voordelen van Lesbi zijn.

We hopen dat je hem weer leuk vindt en laat dit ook gerust even weten in de comments. Heb je nog meer ideetjes voor leuke video’s, laat het ons dan ook gerust even weten. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je dit nog niet hebt gedaan en we hopen je weer te zien bij de volgende video!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=GKSOwSZcOPQ” width=”100%” height=”350″][/videos]

Liefs, Joyce & Scarlet